Maak dan vandaag nog een afspraak bij garagist Jo Volckaert voor een klein of groot onderhoud aan uw wagen. Houdt hem in een goede staat en waarborgt u uw veiligheid!

Alle banden, merken en maten kunt u bij ons vinden. Bandenservice JCV CarStyling Volckaert. Montage en uitbalanceren van banden en velgen.

Alles wat autotuning betreft, is voor ons een passie en doen we dan ook met veel vakmanschap. Car Audio, CarMultimedia, optische tuning, motor tuning... Wij tunen uw auto zoals u het wenst!

Kom langs of neem een kijkje in onze webwinkel voor de beste auto accessoires

Bent u op zoek naar een specifiek product voor uw wagen, zoals verlichting, reinigingsproducten of smeermiddelen? Zowel particulieren als professionelen vinden vast en zeker hun gading in de autoshop van JCV CarStyling. In onze ruime winkel vindt u tal van auto accessoires.

Uw auto poetsen of echt grondig reinigen?

Wij bieden zowel een basisgamma aan van poetsproducten (shampoo's, velgenreinigers, insectenreinigers...) als een lijn van kuismiddelen voor de wagen die de echte autoliefhebber zeker kan bekoren. De fanaten zijn bij ons aan het goede adres voor auto producten als waxes, claykits, krasherstellers... Wist u dat wij ultimate dealer zijn van de vooraanstaande producten van Meguiar's? Wij hebben dus alle producten in huis, zowel voor particulieren als professionelen!

#Coming Soon# Official detailcenter Meguiar's, dan kan u bij ons terecht voor een handcarwashbeurt tot complete behandeling van uw wagen, moto, 4x4, boot, lichte vracht...

Vakmanschap tot in de puntjes:

Naast reinigingsproducten voor de wagen en het merk Meguiar's bieden wij nog eindeloos veel andere producten aan. Voorzie uw auto van Xenon, neon of LED verlichting en maak van uw auto een echte blikvanger! Allerhande smeermiddelen. Additieven, chemische verbruiksmaterialen in een spuitbus, lijmen/dichtmiddelen...

Kom gerust eens langs in onze autoshop in Haaltert of neem een kijkje op onze webshop en winkel naar hartelust online!

Contacteer ons

Adres

JCV CARSTYLING BV
Hoogstraat 100
9450 Haaltert

Tel: 053/83.89.04

BTW: BE05 4689 1146