Maak dan vandaag nog een afspraak bij garagist Jo Volckaert voor een klein of groot onderhoud aan uw wagen. Houdt hem in een goede staat en waarborgt u uw veiligheid!

Alle banden, merken en maten kunt u bij ons vinden. Bandenservice JCV CarStyling Volckaert. Montage en uitbalanceren van banden en velgen.

Alles wat autotuning betreft, is voor ons een passie en doen we dan ook met veel vakmanschap. Car Audio, CarMultimedia, optische tuning, motor tuning... Wij tunen uw auto zoals u het wenst!

Autorijden wordt nog aangenamer met de perfecte geluidservaring

De juiste car hi-fi? Die vindt u vanzelfsprekend bij ons! Wij installeren allerlei types van muziekinstallaties in auto's, van erg beperkt tot enorm uitgebreid. Wenst u dus enkel een compacte autoradio? Of een geluidsinstallatie die heel uw koffer in beslag neemt? Wij kunnen ervoor zorgen.

U kan kiezen tussen diverse merken:

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het inbouwen van Car Audio en Car Multimedia (navigatiesystemen - frontcamera's - achteruitrijcamera's - dashcams - ...) componenten. Iedereen vindt bij ons wat hij wenst binnen zijn budget.

Daarnaast bent u bij ons ook aan het goede adres voor onderhoud en herstellingen (mechanisch en carrosserie), banden, velgen en car tuning in al zijn facetten.

Bent u nog op zoek naar de ideale audioinstallatie voor uw auto? Bel ons dan snel op voor een afspraak in onze werkplaats in Haaltert!

Voor alles wat Car Tuning betreft kan u steeds op ons rekenen!

Droomt u van een auto die net dat tikkeltje meer heeft? Die uitsteekt boven de rest? Een originele auto die helemaal strookt met uw persoonlijkheid? Zowel het uiterlijk van uw wagen als de motor kunnen wij voor u aanpassen. Auto tuning is al meer dan 20 jaar de specialiteit van Jo Volckaert en dat merkt u!

Voor car tuning bent u bij ons aan het uitgelezen adres! Onze passie voor auto's en snelle motoren uit zich telkens in een perfect afgewerkte opdracht, voor elke klant en elke opdrachtgever!

Aarzel dus niet, maar maak snel uw afspraak in onze werkplaats in Haaltert en geniet binnen de kortste keren van een perfect getunede auto.

Contacteer ons

Adres

JCV CARSTYLING BV
Hoogstraat 100
9450 Haaltert

Tel: 053/83.89.04

BTW: BE05 4689 1146