Maak dan vandaag nog een afspraak bij garagist Jo Volckaert voor een klein of groot onderhoud aan uw wagen. Houdt hem in een goede staat en waarborgt u uw veiligheid!

Alle banden, merken en maten kunt u bij ons vinden. Bandenservice JCV CarStyling Volckaert. Montage en uitbalanceren van banden en velgen.

Alles wat autotuning betreft, is voor ons een passie en doen we dan ook met veel vakmanschap. Car Audio, CarMultimedia, optische tuning, motor tuning... Wij tunen uw auto zoals u het wenst!

Ook Car Wrapping is één van de specialiteiten van JCV CarStyling

Natuurlijk wil u niet verdrinken in de massa of meelopen met de rest. Kies voor een originele look voor uw wagen met car wrapping folie. Deze folie geeft uw auto een gedroomde look die uw wagen echt zal laten stralen. Deze methode is bovendien kwaliteitsvol, duurzaam en beschermt de lak tegen steenslag.

Wat is car wrapping?

Welke kleur kiest u? Wenst u de folie te laten bedrukken? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw wagen een look te geven die helemaal bij uw persoonlijkheid past. Car wrapping folie is een erg dunne vinyl die bestaat uit talloze laagjes. De folie hecht aan de wagen door middel van een sterke lijm. Wanneer u de folie weer wil verwijderen zal de lijm echter geen schade nalaten! Zeer geschikt voor reclamedoeleinden. Advertisement that sticks!

Kies voor één van de diverse opties:

CarWrapping! Onze specialiteit! 3M Preferred CarWrapper!

U kan in ons autocenter echter voor nog veel meer terecht. Alles wat autotuning betreft, is voor ons een passie en doen we dan ook met veel vakmanschap. Car Audio, CarMultimedia, optische tuning, motor tuning... Wij tunen uw auto zoals u het wenst! Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor herstellingen, onderhoud, banden, velgen, carrosseriewerk, ...

Aarzel niet, maar maak snel uw persoonlijke afspraak in ons carcenter, bandencenter! Bel ons vandaag nog op, wij helpen u graag verder.

Foto's

Contacteer ons

Adres

JCV CARSTYLING BV
Hoogstraat 100
9450 Haaltert

Tel: 053/83.89.04

BTW: BE05 4689 1146